Trefl Puzzle Ragasztó 70 ml (Trefl 90721)

Ha kiraktál egy kirakót és annyira megkedvelted, vagy éppen olyan nehéz volt amit nem szeretnél szétszedni, a tartós és minőségi Trefl puzzle ragasztó segítségével össze tudod ragasztani és bekereteztetni, hogy otthonod valamelyik falát díszítse.

A folyékony, víz alapú kirakó ragasztót egyszerű használni. A kirakott képet helyezd egy sík, szilárd felületre, majd a ragasztó szivacsával egyenletesen kend el a kirakó képes felületén. Miután ezzel végeztél, 1-2 órát szükséges hagyni száradni, ez elegendő idő ahhoz, hogy a ragasztó a kirakó darabkái közé befollyon és megszáradjon ami egyben tartja a kirakott képet. Az applikátort (a ragasztó szivacsát) vízzel öblítsd el, hogy ne száradjon rá a felesleges ragasztó. A szivacsot a ragasztó kupakja alatt találod amelyet nem csavarni hanem levenni szükséges.

Ez a 70 ml Trefl ragasztó akár 4 db 1000 darabos kirakóhoz is elegendő ragasztó.

A Trefl 1985-ben jött létre és mára Európa egyik legnagyobb puzzle, társasjáték és kártyajáték gyártója melynek termékeit több, mint 50 országba exportálják a világban. Kirakóik megtalálhatóak a 2 darabostól egészen 6000 darabosig számos olyan témában, mint a természet, városok, emlékművek, rajzfilmek és mesehősök vagy művészi képek.

most csak 1 799 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg82 g
Méretek15 × 3 × 6 cm
Ajánlott életkor

14 éves kortól

Márka

Trefl

Hány darabos

1 db

Anyaga

Ragasztó

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: