Marvel: A lehetetlen puzzle, 1000 db (Clementoni 39411)

Marvel Lehetetlen Puzzle a Clementonitól. Ezen az 1000 darabos kirakón most szinte az összes népszerű Marvel szuperhőst és kevésbé ismert karaktert is megtalálod egymás hegyén-hátán. A kirakó pontos mérete 69×50 cm-es így gondoskodj róla, hogy olyan helyen láss neki a kirakózásnak, ahol elég helyed lesz, mert szinte biztos, hogy ezzel a kirakóval nem fogsz végezni egy este alatt.

Ezen a Marvel kirakón szinte főként a sötétebb színek dominálnak, a kirakó keretén kívül még jó kiindulási pont lehet Hulk, aki a kirakó közepén látható zöld színű karakter. A híresebb szereplők, mint például Pókember, Hulk, Superman, Venom, Amerika Kapitánya és Vasember is megtalálható ezen a Marvel Impossible puzzle-ön.

Miután végeztél az 1000 darabos lehetetlen puzzle kirakásával, akár össze is ragaszthatod és bekereteztetheted, hogy mindenkinek eldicsekedhess vele, hogy mekkora munka árán sikerült kirakni. A kirakóhoz a puzzle ragasztó nem jár, webáruházunkban külön megvásárolható a Clementoni puzzle ragasztó.

Ez a Marvel szuperhősöket ábrázoló kirakó tökéletes ajándék lehet barátnak vagy családtagnak, mindazoknak, akik élnek-halnak a képregényekért, a Marvel-filmekért vagy szeretik a kihívásokat és meg tudnak birkózni ezzel a lehetetlen kirakóval.

A Marvel lehetetlen puzzle-t a Clementonitól megszokott gyönyörű színek, legjobb minőség, pontosan illeszkedő darabkák jellemzik melyek mindig részletes képeket használva készülnek, valamint a környezettudatos gyártás, hiszen újrahasznosított anyagok felhasználásával készültek termékeik, melyek rendkívül strapabíróak.

A puzzle katalógusszáma: 39411
A puzzle eredeti neve: Marvel – Clementoni Impossible Puzzle
Darabszám: 1000 db
A kirakott kép mérete: 69 x 50 cm
Korosztály: 12 éven felüliek számára

most csak 4 999 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg857 g
Méretek38 × 6 × 28 cm
Ajánlott életkor

12 éves kortól

Márka

Clementoni

Hány darabos

1000 db

Anyaga

Karton papír

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: