1000 darabos Marvel - 80 éves jubileumi panoráma puzzle - Clementoni 39546
Marvel panoráma puzzle, 1000 db, Clementoni (többféle)
most csak 4 999 Ft Select options

Marvel panoráma puzzle, 1000 db, Clementoni (többféle)

1000 darabos Marvel panoráma puzzle aminek mérete 98×33 centiméter. A Clementoni a Marvel 80. évfordulójának alkalmából készítette ezt a közel 1 méter széles kirakót amin több Marvel szuperhős és bűnöző látható.

A kirakó képe 4 különböző képregény jelenetet mutat ami A Hangya (Ant-Man), a Lény (valódi nevén Ben Grimm aki egy kitalált szereplő), Pókember (Spiderman), A Fantasztikus 4-es (Fantastic 4) és az Amerika Kapitánya (Captain America) látható.

A Marvel Comics egy amerikai képregény kiadó amit 1939-ben alapítottak, még eredeti nevén, Timely Comics néven. A Marvel legismertebb kiadványai közé tartozik a Fantasztikus négyes, a csodálatos Pókember a hihetetlen Hulk és még sok más képregénysorozat. A képregények által kitalált szuperhősök vagy éppen bűnözők a Marvel Univerzum lakói.

Miután végeztél a Marvel panoráma kirakóval, puzzle ragasztó segítségével akár össze is ragaszthatod és bekereteztetheted, hogy otthonod valamelyik falát díszítse. A kirakóhoz a puzzle ragasztó nem jár, webáruházunkban külön megvásárolható a Clementoni puzzle ragasztó.

A Marvel Clementoni kirakó tűéles képminőséget nyújtanak. Gondosan odafigyelnek, hogy a nyomtatásnál tükröződésmentesek legyenek a kis kirakó darabjai és szinte láthatatlan illesztést biztosítsanak egymással. A puzzle gyártásakor a Clementoni újrahasznosított papírt használ és még így is strapabíró és hosszan tartó termékeket készít minden otthonba.

Ez a Marvel szuperhősöket ábrázoló panorama kirakó tökéletes ajándék lehet barátnak vagy családtagnak, mindazoknak, akik élnek-halnak a képregényekért, a Marvel-filmekért vagy szeretik a kihívásokat.

A puzzle már 8 éves kortól ajánlott, ezért kisebbeknek is tökéletes ajándék lehet, mivel a kirakózás számos olyan előnnyel jár, mint például a rövid távú memória javulás, a kognitív képesség fejlesztése, a tértudat és kéz-szem koordinációk gyakorlása, a kitartás és nem utolsó sorban a képernyőmentes játék, észrevétlen tanulással.

Ha végeztél a képregényes panoráma puzzle-al, akár a sima 1000 darabos Marvel kirakót is kirakhatod.

A puzzle katalógusszáma: 39546
A puzzle eredeti neve: Marvel: 80th Anniversary – Clementoni Panorama
Darabszám: 1000 db
A kirakott kép mérete: 98 x 33 cm
Korosztály: 8 éven felüliek számára

most csak 4 999 Ft

Várható szállítás futárszolgálattal házhoz: március 21., csütörtök
Várható szállítás Foxpost csomagautomatába: március 21., csütörtök - március 22., péntek között
(amennyiben ma megrendeled)
Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Ajánlott életkor

8 éves kortól

Márka

Clementoni

Hány darabos

1000 db

Anyaga

Karton papír

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: