Kilátás Barcelonára puzzle, 2000 db (Trefl 27105)

Kilátás Barcelonára, azaz Barcelona jellegzetességei egy gyönyörű, 2000 db-os puzzle a Trefl márkától. A kirakó, színekben és részletekben gazdag, prémium minőségű melyet egy élmény lesz kirakni a majdnem 1 méter széles kirakóval.

Az illusztrált Barcelona puzzle képén egy belső ház udvarát láthatjuk rengeteg színnel és részlettel mely visszaadja a Spanyol főváros jellemét. A gangon rengeteg virág lóg a korlátról, a lépcsőn megannyi színes tányér díszeleg és a földszinten egy napernyős hűsítő helyet is felfedezhetünk a szökőkút mellett mely egy kiváló helyet biztosít a pihenésre. A kapun kinézve a Szent Család-templomot (másképp a Sagrada Famíliát) láthatjuk, az utcán pedig egy sárga lehajtott tetős parkoló autót.

A Barcelona jellegzetességei puzzle befejeztével akár össze is ragaszthatod és bekereteztetheted, hogy otthonod valamelyik falát díszítse. A kirakóhoz a puzzle ragasztó nem jár, webáruházunkban külön megvásárolható a Trefl ragasztó melyet Magyarországról, saját raktárunkról szállítunk a kirakóval együtt, hogy minél előbb eljusson hozzád.

Ha Barcelonás puzzle-t keresel vagy éppen egy utazással szeretnéd meglepni valamelyik szerettedet, ez egy tökéletes választás lehet az álom út mellé.

A kép készítőjéről:
Hiro Tanikawa 1947-ben született Japánban. Fiúként karikaturista akart lenni, és bár több Japán magazinok publikálták karikatúráit, Hiro úgy döntött, hogy a képzőművészetre és a kereskedelmi illusztrációkra összpontosít. A Tokyo Design College-ban végzett, képregényt és animációs grafikát is tanult. Hiro eredeti műalkotásokat készített olyan tárgyakhoz, mint a japán gyerekkönyvek, kirakós játékok, írószerek és naptárak.

A Trefl Premium Quality puzzle minősége az egyik legjobb a gyönyörűen színes képeknek köszönhetően. A puzzle darabkái szorosan illeszkednek egymáshoz és a kemény karton papír anyagának köszönhetően strapabíró anyagból készült ami növeli a kirakó élettartamát.

Darabszám: 2000 db
A kirakott kép mérete: 96 x 68 cm
Művész: Hiro Tanikawa
Korosztály: 12 éven felüliek számára

most csak 4 499 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg1154 g
Méretek40 × 6 × 27 cm
Ajánlott életkor

12 éves kortól

Márka

Trefl

Hány darabos

2000 db

Anyaga

Karton papír

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: