Világtérkép XXL Puzzle 100 db – Scratch Europe

100 darabos Scratch Europe világtérkép puzzle amelyen egy gyönyörű pasztell színű modern illusztráció látható a világ térképről, megmutatva, hogy melyik kontinensen milyen állatok és jelképes dolgok találhatók.

A közel 1 méter széles kirakón a gyerekek most játékos formában megismerhetik a föld összes kontinensét, valamint azt is, hogy milyen állatok élnek ezeken a tájakon. A kirakónak szín és részletekben gazdag mintája van, anyaga pedig az egyik legjobb minőségű. A nem megszokott módon a kirakó másik oldala is nyomtatva van, amin a föld látszódik kék háttér alapon.

A kirakó kis darabkái kemény kartonból készültek amely strapabíró és sokáig megőrzi minőségét a többszöri játékhoz.

A Scratch Europe a csomagolás kinézetére is gondosan odafigyelt, a doboza akár a gyerekszobának a dekoráció része is lehet. Egy kerek, sok színű dobozban vannak a kirakó darabkái ami a tetején nyílik, így tárolása is praktikus.

Ezt a világtérkép kirakót akár dekorációként is lehet használni a gyerekszoba egyik falára. Kirakása után, puzzle ragasztó segítségével lehetőség van összeragasztani, bekereteztetni és a falra helyezni. A kirakóhoz a puzzle ragasztó nem jár, webáruházunkban külön megvásárolható különböző puzzle ragasztók.

A Scratch Europe egy Belga márka akik a század elején kis léptekkel növekedtek, azonban 2012-ben nagy lendületet vettek és újragondolták stratégiájukat ahol a legfontosabbnak vették a gyermekek játékos tanulását és fejlődését, a játékok minőségét és azoknak a csomagolásai arculatát. A Scratch Europe kirakóknak tűéles illusztrált képei, valamint szorosan illeszkedő darabkái jellemzik őket.

A puzzle eredeti neve: World Map – Scratch Europe
Darabszám: 100 db
A kirakott kép mérete: 92 x 50 cm
Korosztály: 6 éven felüliek számára

most csak 5 990 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg1231 g
Méretek26 × 13 × 26 cm
Kiszállítási idő

2-4 munkanap

Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség, Saját raktárról

Ajánlott minimális életkor

6 éves kortól

Márka

Scratch Europe

Hány darabos

100 db

Anyaga

Karton papír

Ragaszható

Igen

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

Szállítási összehasonlító táblázat: