Storigolo memória társasjáték

A Storigolo egy roppant szórakoztató családi társasjáték, melyet már 6 éves kortól is lehet játszani. A társasjáték a memóriára épül, ahol különböző kártyákat húzva, történeteket kell kitalálnia a képen látottról, majd mikor megszólal Dumbó, a szürke elefánt az egész történetet vissza kell mondani, hogy az összes kártyát begyűjtsd. Memóriád akár egy elefánté? …vagy inkább egy aranyhalé?

A játékban egy időzítő elefánt, Dumbo lesz a főszerepben, akinek farkát 2 féle játéidő szerint tudjuk állítani, attól függően, hogy milyen gyakran kell a történetet visszamondani.

A játékot úgy kezdjük, hogy húzunk egy kártyát és a rajta szereplő kép lesz a történet alapja. Ezt a lapot felfordítva az asztalra helyezzük és a legfiatalabb játékos húz egy újabb lapot, majd alkot egy olyan mondatot ami összeköttetésben van az alap történettel.

Például: Ha az alap történet egy villamos, majd az első felhúzott kártya egy fagyi, akkor a történet úgy kezdődhet, hogy villamossal mentünk a kedvenc fagyizónkba és 2 gombóc fagyit ettem.

A kártyákat addig vesszük fel és alkotjuk a történetet amíg az elefánt nem trombitál. Ezután a lapokat fejjel lefelé fordítjuk és annak a játékosnak, időrendi sorrendben kell visszamondania a történetet. Ha ez nem sikerül, a másik játékos tehet próbát. Az viszi az összes kártyát, aki a megfelelő választ adta, majd a végén az nyeri a játékot akinek a legtöbb kártyája van.

A Storigolo tárasjáték tartalma:

 • 150 darab képes kártya
 • Dumbó, a szürke elefánt
 • Aranyhal és egy akvárium
 • Magyar nyelvű játékszabály

A Storigolo társasjáték nagyban fejleszti a memóriát, megfigyelő képességet, fantáziát és nem utolsó sorban kommunikációs készségeket is.
Az elefánt időzítő működéséhez 2 db AAA ceruzaelem szükséges, melyet a csomagolás nem tartalmaz!

A Storigolo társasjáték 2-8 fő között játszható.
Ajánlott életkor: 6 éven felüliek számára

most csak 5 299 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
 • 14 napos termékvisszaküldés!
 • Többféle szállítás és személyes átvétel
 • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
 • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
 • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg474 g
Méretek27 × 7 × 20 cm
Ajánlott minimális életkor

6 éves kortól

Márka

Megableu

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

 • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
 • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: