Sam, a tűzoltó puzzle: Sam akcióban kirakó, 2×12 db (Ravensburger 07584)

Sam, a tűzoltó most nem csak a képernyők előtt kötik le a gyerekeket, de kirakó formájában is játszhatnak kedvenc tűzoltójukkal. A 2 x 12 darabos, Ravensburger márkás kirakón most kedvenc mese szereplőiteket rakhatjátok ki, köztük Sam, Steele parancsnok és Penny társaságában. A képek kirakott mérete 26 x 18 cm.

A Sam, a tűzoltó puzzle dobozában kettő kirakót is találtok, így összesen 24 darabból tudjátok összeilleszteni a 2 különböző képet.

Az első képen, Sam és Steele parancsnok akcióban látható akik éppen tüzet oltanak Körmöspálcás egyik házánál. Sam a tömlőt tartva várja, hogy meginduljon a víz a Jupiter tűzoltóautóból, miközben Steele parancsnok tanácsokkal látja el Samet.

A puzzle másik képén balról Steele parancsnok jegyzőkönyvet ír, mellette pedig Penny és Sam, a tűzoltó áll, háttérben a Venus tűzoltóautóval.

A kirakó darabkái vastag kartonpapírból készültek, melyre tűéles és színekben gazdag minőségbe nyomtatták a Sam, a tűzoltó rajzfilm szereplőit, így biztosan felkelti majd a gyerekek érdeklődését. Mivel ez a kirakós játék gyerekeknek szól, a puzzle darabkái nagyobbak a felnőtt kirakóknál, így könnyebben meg tudják fogni és összeilleszteni a darabkákat.

Rendeld meg a Sam, a tűzoltó puzzle-t amíg a készlet tart, melyet saját, magyarországi raktárunkról szállítunk, hogy minél előbb megérkezzen hozzád.

A Ravensburger kirakói erős, prémium minőségű, emellett újrahasznosított kartonból készülnek. A kirakót vászon kivitelű nyomtatással készítik, amely tükröződésmentes képet ad a puzzle-nek. A Ravensburger több, mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a kirakók gyártásában, a világ egyik legjobb minőségű puzzle-jeinek gyártója – minden kirakó képei alaposan kerülnek kiválasztásra.

A puzzle eredeti neve: The Fireman Sam puzzle – Ravensburger
Darabszám: 2 x 12 db
A kirakott kép mérete: 26 x 18 cm
Korosztály: 3 éven felüliek számára

most csak 2 999 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg269 g
Méretek28 × 4 × 19 cm
Ajánlott életkor

3 éves kortól

Márka

Ravensburger

Hány darabos

12 db, 2 x 12 db

Anyaga

Karton papír

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: