Rafaello: Az athéni iskola, 1500 db-os puzzle, ragasztóval (Educa, 19273)

1500 darabos festmény puzzle, mely az athénia iskola freskó eredeti képét ábrázolja, melyet az Olasz származású Stanze di Raffaello festett. Az Educa márkájú kirakóval, most saját gyűjteményeid közé teheted ezt a gyönyörű festmény kirakót, melynek mérete 85 x 60 centiméter.

A puzzle képén az 1509-1511 között Olasz művész Raphael (Rafaello) által megfestett freskó képe látható, melynek neve az athéni iskola, melynek eredeti mérete 500 x 770 cm. A festmény puzzle képén az Athéni isteneket láthatjuk egy épületben összegyülekezve. A kép egy az egyben megegyezik az eredeti festménnyel, így garantáltan jól mutat majd bekeretezve, otthonod valamelyik falán is, ám az eredeti freskót megtekintheted Vatikánban is, az Apostoli Palotában.

Az athéni iskola puzzle dobozában, nem csak a kirakó képeinek puzzle darabjait találod, de még kirakó ragasztót is helyeztek a dobozba, melyet a festmény puzzle kirakása után használhatsz, így dekorációs elemként is használhatod ezt a gyönyörű festmény hasonmást.

Ha rajongsz a művészetért és Neked kihívást jelentenek a festmény puzzle-ök, rendeld meg ezt az 1500 darabos Rafaello: Az athéni iskola puzzle-t a készlet erejéig, melyet saját magyarországi raktárunkról szállítunk.

Kiváló ajándékötlet minden művészetért rajongók számára, 12 éves kor felett.

A festmény puzzle darabkái minőségi karton papírból készült, gyönyörű színes és tűéles nyomtatási technikával, valamint a puzzle darabkák szorosan illeszkednek egymáshoz, így még nagyobb élmény lesz az európai térkép kirakása. Az Educa márka egyedülálló módon gondoskodik bármilyen hiányzó puzzle darab pótlásáról, a vevő kérésére.

A festmény puzzle eredeti neve: School of Athens, Raphael
Darabszám: 1500 db
A kirakott kép mérete: 85 x 60 cm
Korosztály: 12 éven felüliek számára

most csak 7 999 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg1110 g
Méretek6 × 43 × 30 cm
Márka

Educa

Hány darabos

1500 db

Anyaga

Karton papír

Fiúknak vagy lányoknak?

Fiúknak, Lányoknak

Ajánlott életkor

12 éves kortól

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: