Őszi park puzzle, 1500 db (Clementoni 31820)

1500 darabos őszi park puzzle a Clementoni márkától, mely egy meseszép természeti helyet ábrázol. A puzzle kirakott mérete 84 x 59 cm nagy, rengeteg apró részletet és lenyűgöző színvilágot mutat.

A kirakó képét egy őszi napon készítettek egy gyönyörű parkban. A fáknak a levelei piros és sárga színekben tündököl, a zöld fűnek tetejét is ezek a színes falevelek borítják. A képen egy kis tavat is felfedezhetünk amik körül az ágaskodó fa ágai benyúlnak. A puzzle képet kirakva megnyugvó hatást kelthet, azonban fejtörő órák elé nézel szemben, de a végén, annál büszkébb leszel a munkádra.

Miután elkészültél az őszi park kirakóval, puzzle ragasztóval összeragaszthatod, majd képkeretbe helyezheted, hogy otthonod vagy irodád valamelyik falát díszítse. A kirakóhoz a ragasztó nem jár, webáruházunkban külön megvásárolható a Clementoni puzzle ragasztó, melyet saját magyarországi raktárunkból szállítunk a kirakóval együtt.

Az őszi park puzzle-t a Clementonitól megszokott gyönyörű színek, legjobb minőség, pontosan illeszkedő darabkák jellemzik melyek mindig részletes képeket használva készülnek, valamint a környezettudatos gyártás, hiszen újrahasznosított anyagok felhasználásával készültek termékeik, melyek rendkívül strapabíróak.

Az őszi park puzzle katalógusszáma: 31820
A puzzle eredeti neve: Autumn Park – Clementoni
Darabszám: 1500 db
A kirakott kép mérete: 84 x 59 cm
Korosztály: 12 éven felüliek számára

most csak 4 999 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg1088 g
Méretek38 × 6 × 28 cm
Ajánlott életkor

12 éves kortól

Márka

Clementoni

Hány darabos

1500 db

Anyaga

Karton papír

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: