Notre-Dame, Párizs puzzle, 1000 db (Deico 76069)

Notre-Dame puzzle, Párizs egyik legszebb turisztikai építménye most kirakható formában is elérhető a Deico márkától. Az 1000 darabos, 68 x 47 centiméteres kirakón a Notre-Dame katedrális látszik megvilágított formában.

A kirakó képét valamikor késő délután készítették amikor még világos volt, de az épületet már sárga és lila színekkel megvilágították. A kép a Szajna folyónak az egyik hajójáról készült ahol az egész katedrális oldala látható, előtte pedig a híres Szajna folyó.

A Notre-Dame Párizs, de akár az egész világ egyik leghíresebb gótikus temploma, a Párizsi főegyházmegye főszékesegyháza. A Notre Dame franciául „Mi asszonyunk”-ot jelenti. A katedrális, Párizs belvárosában a Szajna folyó Île de la Cité pici szigetén épült amit 1345-ben adtak át.

A Notre-Dame puzzle kirakása után ha nem szeretnéd többször kirakni, rendelj egy puzzle ragasztót, ragaszd össze és kereteztesd be, hogy otthonod valamelyik falát díszítse. A kirakóhoz a puzzle ragasztó nem jár, webáruházunkban külön megvásárolható a puzzle ragasztó.

Ezt a puzzle-t egy nehéz nap után tökéletes kikapcsolódás lehet kirakni. Tölts egy pohár bort, tegyél be egy francia zenét vagy a kedvenc sorozatodat és kezd hozzá, a kirakó képe nem fog csalódást okozni.

A Deico alapos munkát végez a kirakó képeinek kiválasztásakor, hogy a lehető legélesebb és legszínesebbek legyenek, valamint gyártásakor nagy hangsúlyt fektetnek, hogy a puzzle darabkák szorosan illeszkedjenek egymással.

A puzzle eredeti neve: Notre-Dame, Paris – Deico
Darabszám: 76069 db
A kirakott kép mérete: 68 x 47 cm
Korosztály: 10 éven felüliek számára

most csak 3 999 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg724 g
Méretek39 × 6 × 27 cm
Ajánlott életkor

10 éves kortól

Márka

Deico

Hány darabos

1000 db

Anyaga

Karton papír

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: