Minecraft puzzle: Biomok, 3×49 db (Ravensburger 05621)

Minecraft puzzle, a kisebb korosztály számára a Ravensburger márkától. A puzzle dobozában 3 x 49 darabos Minecraft kirakót találtok, melynek kirakott méretei 21 x 21 centiméter.

Ez a kirakó biztosan minden kisebb Minecraft rajongó gyermek arcára mosolyt csal majd, miközben a Minecraft különböző éghajlati területeit ábrázolja, más néven, Biomok-at.

Az első képen egy tűzes Minecraft világ látható, ahol Steve és Alex kocka karakterek futnak előre.
A második képen Steve és Alex, kezükben karddal és csákánnyal szaladnak a kocka állatok között, köztük a híres Bigfig malacokkal.
A harmadik képen egy víz alatti világot láthatunk, mely hihetetlen részletekben és színekben gazdag képet nyújt miután kiraktátok.

A Minecraftos kirakó darabkái erős kartonpapírból készültek, melyre tűéles és nagyon színes minőségben nyomtatták a Minecraft Biomokat és főszereplőket. Mivel ez a puzzle főként kisebb korosztályú Minecraft rajongók számára készült, a kirakó darabkái az általános kirakóknál nagyobbak, így könnyebben meg tudják fogni és megtalálni pontos helyüket.

Ha gyermeked szereti a Minecraft videójátékot, lepd meg őt ezzel a Minecraft Biomok puzzle játékkal, melyet saját magyarországi raktárunkról szállítunk, a lehető leghamarabb.

A Ravensburger kirakói erős, prémium minőségű, emellett újrahasznosított kartonból készülnek. A kirakót vászon kivitelű nyomtatással készítik, amely tükröződésmentes képet ad a puzzle-nek. A Ravensburger több, mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a kirakók gyártásában, a világ egyik legjobb minőségű puzzle-jeinek gyártója – minden kirakó képei alaposan kerülnek kiválasztásra. A kirakó darabkáinak kivágását egyedi szerszámokkal készítették és annyira precízen dolgozták ki, hogy mikor összeillesztésre kerülnek egymással, egy csendes kattanás hallható amit “Softclick Technology”-nak neveztek el.

A Minecraft puzzle eredeti neve: Minecraft Biomes – Ravensburger
Darabszáma: 3 x 49 db
A kirakott kép mérete: 21 x 21 cm.
Korosztály: 5 éven felüliek számára

most csak 3 999 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg346 g
Méretek28 × 4 × 19 cm
Ajánlott életkor

5 éves kortól

Márka

Ravensburger

Hány darabos

49 db

Anyaga

Karton papír

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: