Marvel: Szuperhősök puzzle, 2×20, 2×60 db, Clementoni, Super Hero Adventures 24769

4 különböző Marvel szuperhősök puzzle a Clementoni Super Hero Adventures sorozatból. A kirakó dobozában 2 x 20 darabos és 2 x 60 darabos puzzle-t találtok melynek képein az összes híres Marvel szuperhős szerepel. Ha gyermeked szereti Pókembert, Hulk-ot vagy éppen a piros ruhás Vasembert, ezzel a puzzle-al nagy örömet szerzel neki!

Mind a 4 kirakó képén montázs formájában eleveníti meg a képregényekből és rajzfilmekből jól ismert Marvel szuperhősöket. A kisebb csemeték kezdhetik a 20 darabos kirakókkal, ahol Thor, Pókember, Vasember, Amerika Kapitánya és még sok más szuperhős éppen harcol az ellenséggel. Ennek a kettő kirakónak a puzzle darabkái picit nagyobbak, így a kisebb gyermekek is könnyen meg tudják fogni és megtalálni a megfelelő helyüket.

A kettő 60 darabos kirakón másmilyen alakzatban és harcban látni a Marvel szuperhősöket. Ezeknek a kirakó darabkái már egy picit kisebbek, ezzel nehezítve a kirakó nehézségéi szintjét.

Ha gyermeked rajong a Pókemberért vagy bármelyik híres Marvel szuperhősért, ez egy kiváló ajándék lehet számára, melyet biztosan többször kirak majd. A Marvel univerzumban harcoló szuperhősös kirakót saját magyarországi raktárunkról szállítjuk, hogy minél előbb odaérjen hozzád.

A kirakózás számos olyan előnnyel jár, mint például a rövid távú memória javulás, a kognitív képesség fejlesztése, a tértudat és kéz-szem koordinációk gyakorlása, a kitartás és nem utolsó sorban a képernyőmentes játék, észrevétlen tanulással.

A Clementoni Szuper Színes (angolul SuperColor) kirakók tökéletes választás lehet minden gyermek száméra aki még csak most ismerkedik a kirakózással vagy éppen már annyira megszerette, hogy az összes kedvenc anime mesehősét szeretné kirakni. A Szuper Színes kollekció jellemzi a tűéles képek, a kontrasztos, erős színek és a szorosan illeszkedő kirakó darabkák tökéletes minőségét. A puzzle gyártásakor a Clementoni újrahasznosított papírt használ és még így is strapabíró és hosszan tartó termékeket készít minden kirakózó rajongó gyermeknek.

A puzzle katalógusszáma: 24769
A puzzle eredeti neve: Marvel: Super Hero Adventures – Clementoni SuperColor Puzzle
Darabszám: 2×20 és 2×60 db
A kirakott kép mérete: 27 x 19 cm
Korosztály: 3 éven felüliek számára

most csak 2 499 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg542 g
Méretek35 × 5 × 26 cm
Ajánlott életkor

3 éves kortól

Márka

Clementoni

Hány darabos

20 db, 60 db

Anyaga

Karton papír

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: