Marvel: Bosszúállók puzzle, 20, 60, 100, 180 db, Szuper Színes (SuperColor Progressive) Clementoni 07722

4 az 1-ben Bosszúállók puzzle amin a Marvel univerzumban élő szuperhősöket ábrázolja. A Clementoni SuperColor Progressive kirakók kiváló játékidőt nyújtanak minden kisebb gyermeknek ahol a 20 darabos kirakótól egészen a 180 darabosig illeszthetik össze kedvenc szuperhőseiket.

Mindegyik Bosszúállók puzzle képén hatalmas nagy harc folyik az ellenség megállításához. Az első képen Vasember kezét kinyújtva próbál csapást mérni ellenfelére, miközben a többi kirakón a kék ruhás Amerika Kapitánya látható, mögötte a többi szuperhőssel, mint Hulk vagy Thor.

Rendeld meg a 4 az 1-ben Marvel Bosszúállók puzzle-t, melyet saját magyarországi raktárunkról szállítunk, hogy minél előbb odaérjen hozzád.

A kirakózás számos olyan előnnyel jár, mint például a rövid távú memória javulás, a kognitív képesség fejlesztése, a tértudat és kéz-szem koordinációk gyakorlása, a kitartás és nem utolsó sorban a képernyőmentes játék, észrevétlen tanulással.

A Clementoni Szuper Színes (angolul SuperColor) Progressive kirakók tökéletes választás lehet minden gyermek számára aki még csak most ismerkedik a kirakózással vagy éppen már annyira megszerette, hogy az összes kedvenc mesehősét kirakná. A Szuper Színes Progresszív kollekció több féle kirakó darabkából összeállítható képek vannak, jellemzi a a tűéles képek, a kontrasztos, erős színek és a szorosan illeszkedő kirakó darabkák tökéletes minőségét. A SuperColor Progressive puzzle darabkái elég nagyok ahhoz, hogy akár már kisebb kezek is kényelmesen megfogják és helyére tegyék a kirakók darabkáit. A puzzle gyártásakor a Clementoni újrahasznosított papírt használ és még így is strapabíró és hosszan tartó termékeket készít minden kirakózó rajongó gyermeknek.

A puzzle katalógusszáma: 07722
A puzzle eredeti neve: The Avengers – Clementoni SuperColor Progressive Puzzle
Darabszám: 20, 60, 100, 180 db
A kirakott kép mérete: 27×19 és 38×30 cm.
Korosztály: 3 éven felüliek számára

most csak 3 499 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg699 g
Méretek35 × 5 × 26 cm
Ajánlott életkor

3 éves kortól

Márka

Clementoni

Hány darabos

100 db, 180 db, 20 db, 60 db

Anyaga

Karton papír

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: