Mancs Őrjárat puzzle, 2×24 db (Ravensburger 09064)

Mancs Őrjárat szereplőket ábrázoló puzzle a Ravensburger márkától. A 2 x 24 darabos kirakón az összes Mancs Őrjárat kutyit, valamint Ryder a kutyik gazdiját is kirakhatjátok ha éppen a TV-ben nem a kedvenc mesétek megy. A puzzle kirakott képmérete 26 x 18 cm.

Az első 24 darabos Mancs Őrjárat puzzle képén a híd lábánál található homokos területen látjuk a 6 mentő kutyit, sorban Marshall, Zuma, Rubble, Chase, Rocky, valamint az egyetlen lány kutyust, Skye-t. A háttérben a Mancs Őrjárat tornyot is megfigyelhetitek miután mind a 24 kirakó darab részét a megfelelő helyére tettétek.

A második Mancs Őrjárat kirakón nagy játékban van mind a 6 kedves kutyus ahol Zuma éppen egy csonttal a szájában szalad, Skye megpróbálja meglovagolni Rubble-t vagy Rocky éppen Marshalltól próbálja elvenni a teniszlabdát.

A kirakózás a kicsiknek számos fontos fejlesztést nyújt, mint a kognitív képesség fejlesztése, a rövid távú memória javulása, a kéz és szem koordinációk gyakorlása és nem utolsó sorban a kitartás és türelem tanítása.

Ha gyermeked szereti a Mancs Őrjárat rajzfilmet, ez a puzzle egy tökéletes választás lesz számára, melyben kettő puzzle is remek játékidőt nyújt neki. Rendeld meg még ma, melyet saját, magyarországi raktárunkról szállítunk.

A Ravensburger kirakói erős, prémium minőségű, emellett újrahasznosított kartonból készülnek. A kirakót vászon kivitelű nyomtatással készítik, amely tükröződésmentes képet ad a puzzle-nek. A Ravensburger több, mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a kirakók gyártásában, a világ egyik legjobb minőségű puzzle-jeinek gyártója – minden kirakó képei alaposan kerülnek kiválasztásra.

A puzzle eredeti neve: Paw Patrol Puzzle – Ravensburger
Darabszám: 2 x 24 db
A kirakott kép mérete: 26 x 18 cm.
Korosztály: 4 éven felüliek számára

most csak 3 490 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg265 g
Méretek27 × 4 × 19 cm
Ajánlott életkor

4 éves kortól

Márka

Ravensburger

Hány darabos

2 x 24 db, 24 db

Anyaga

Karton papír

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: