Liverpool FC panoráma puzzle, 1000 db (Clementoni 39573)

1000 darabos Liverpool panoráma puzzle, a Clementoni márkától. A kirakó képén a Liverpool (becenevén a Vörösök) játékosai láthatóak a 19/20-as Premier Liga megnyerése után amikor a 12 Liverpool játékos ünnepli a foci klub újabb trófeáját.

A kirakó képét egyértelműen a piros szín dominálja ami a Liverpool csapatának az alap színe. A puzzle képén 12 darab Liverpool játékos látható, balról Virgil van Dijk, Andy Robertson, Jordan Henderson, Mohamed Salah, Roberto Firmino, Sadio Mane, Ibrahima Konate, James Milner, Joel Matip, Fabinho, Alisson Becker és Trent Alexander-Arnold. A kép közepén a Liverpool címerét, valamint a Premier Liga bajnokok címét látni amit a 19/20-as szezonban zsebeltek be az angol ligában ami a 19. bajnoki címet jelentette neki Jurgen Klopp vezető edző segítségével.

Ha nagy rajongója vagy a Liverpoolnak vagy éppen szeretteidnek keresel Liverpoolos ajándék tárgyat, ez egy tökéletes választás lehet melyet saját magyarországi raktárunkról szállítunk, hogy minél előbb odaérjen hozzád.

A Liverpoolos puzzle nem csak remek kikapcsolódás kedvenc focicsapatoddal, de miután kiraktad, puzzle ragasztó segítségével összeragaszthatod és keretbe teheted, hogy otthonod valamelyik falát díszítse. A kirakóhoz a ragasztó nem jár, webáruházunkban külön megvásárolható a Clementoni puzzle ragasztó melyet a kirakóval együtt, saját magyarországi raktárunkról szállítunk.

A Liverpoolos puzzle-t a Clementonitól megszokott gyönyörű színek, legjobb minőség, pontosan illeszkedő darabkák jellemzik melyek mindig részletes képeket használva készülnek, valamint a környezettudatos gyártás, hiszen újrahasznosított anyagok felhasználásával készültek termékeik, melyek rendkívül strapabíróak.

A puzzle katalógusszáma: 39573
A puzzle eredeti neve: Liverpool FC – Clementoni Panorama Collection
Darabszám: 1000 db
A kirakott kép mérete: 98 × 33 cm
Korosztály: 10 éven felüliek számára

most csak 4 999 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg813 g
Méretek41 × 7 × 22 cm
Ajánlott életkor

10 éves kortól

Márka

Clementoni

Hány darabos

1000 db

Anyaga

Karton papír

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: