Lego City 60208: Légi rendőrségi ejtőernyős letartóztatás

Légi rendőrségi ejtőernyős letartóztatás építőjáték a Lego City családból. Járőrözz a rendőrségi sugárhajtású repülőgéppel a Lego City utcái felett, ahol nyakon csípheted a bankrablókat miközben menekülnek a zsákokkal teli pénzzel.

A Lego City rendőrségi készletben 4 darab Lego figurát, 3 darab járművet és egyéb kiegészítőket találtok, ami kiváló játéképítő időt, valamint szerepjátékot nyújt a gyerekeknek, ezzel fejlesztve kreativitásukat, kézügyességüket és szem, kéz koordinációjukat is.

Mi van a Lego City rendőrségi ejtőernyős üldözés dobozában?

A legnagyobb és leggyorsabb jármű a készletben egy kinyitható pilótafülkés, sugárhajtású repülőgép, amelynek alján egy elkapó kart is elhelyeztek. Ez nagy segítség lesz a rendőrségi alakulatnak, hogy a kereket oldó rablókat fentről elkapják és levegőbe emeljék a 4 kerekű quadot.

A bankrablónak egy 4 kerekű, piros quad biztosít menekülési segítséget a rendőrök elől, amire akár 2 rabló Lego figurát is rá tudsz helyezni. Az egyik rablónak még egy sárga színű ejtőernyője is menekülési útvonalat biztosít, hogy megpróbáljanak elmenekülni a sok pénzzel.

A különleges rendőr csapata nem csak a levegőből tudja szemmel követni a bank rablókat, de egy szupergyors fehér rendőrmotor is erősítést biztosít, hogy elkapják a rablókat.

A sugárhajtású rendőr repülő mérete: 22 x 20 x 7 cm.
Az ejtőernyő készlet mérete: 20 x 29 cm.

Ha gyermeked szereti az akciódús játékokat, rendeld meg neki a Lego City: Légi rendőrségi ejtőernyős letartóztatást, melyet saját magyarároszági raktárunkról szállítunk!

A Lego építőjáték szettek több évtizede nyújt örömöt gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, különböző témákban, melyekből kreatív épületek, helyszínek, mesés részleteket építhetünk. Minősége egyedi, mindegyik LEGO kocka darabja alapos vizsgálaton esik át annak érdekében, hogy megfeleljen a legszigorúbb globális biztonsági és minőségi szabályoknak. Ez biztosítja, hogy mindegyik Lego szett könnyen összerakható és szétszedhető legyen minden alkalommal, valamint bármelyik eredeti Lego kompatibilis legyen egymással.

A rendőrségi Lego City katalógusszáma: 60208
A Lego angol neve: Lego City – Sky Police Parachute Arrest
Lego darabszáma: 218 darab
Életkor: 5 éven felüliek számára

most csak 11 999 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg449 g
Méretek28 × 6 × 26 cm
Ajánlott életkor

5 éves kortól

Márka

Lego

Anyaga

Műanyag

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: