Kolibri Madár Forma Puzzle 300 db – WOW Toys

300 darabos kolibri forma puzzle a Wow Toys egyik legújabb forma kirakója. Mérete kirakva 59 x 51 centiméteres, gyönyörű színekkel és a repülő madár formájával, valamint egy piros virággal.

A kirakó képén egy kolibri madár látható ahogyan szárnyait széttárva egy gyönyörű piros színű virághoz érkezik amiből a nektárt, csőre segítségével ki tudja szippantani. Ez a puzzle egy tökéletes családi program is lehet, hiszen a puzzle darabjainak mérete kicsit nagyobb a hagyományos kirakóknál, így a kisebb puzzle rajongók is könnyebben megtalálják a megfelelő helyét. A puzzle nem csak abban egyedi, ahogyan követi kolibri madár és a virág körvonalát, de a dobozában egy széthajtható posztert is találtok ugyan arról a képről ami a kirakón szerepel, ezzel segítve a képnek a kirakását, valamint a hátoldalán sok olyan érdekességet soroltak fel a kolibriről amivel jobban megismerhetjük a madarak életmódját. A poszter hátulján található érdekességek angolul olvasható.

Tudtad például, hogy kolibri madarak az egyedüli olyan madarak akik hátrafelé is tudnak repülni?

Ezt a madaras puzzle-t a kirakása után lehetőséged van puzzle ragasztó segítségével összeragasztani és a falra rögzíteni amiből kiváló dekoráció is lehet az egyik szobában. A puzzle-höz ragasztó nem jár, webáruházunkban külön megvásárolható a Clementoni puzzle ragasztó.

A kirakózás számos olyan fejlesztési előnnyel jár, mint például a rövid távú memória javulása, a kognitív képesség fejlesztése, a tértudat és kéz-szem koordinációk gyakorlása, a kitartás és nem utolsó sorban a képernyőmentes játék, észrevétlenül tanulással.

A puzzle eredeti neve: I am Hummingbird
Darabszám: 300 db
A kirakott kép mérete: 59 x 51 cm
Korosztály: 10 éven felüliek számára

most csak 3 799 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Ajánlott életkor

10 éves kortól

Márka

Wow Toys

Hány darabos

300 db

Anyaga

Karton papír

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: