Kartográfusok családi stratégiai társasjáték

A Kartográfusok családi stratégiai társasjáték egy fantáziadús, középkori időben játszódik. Gimnax királynő elrendelte, hogy északi földterületüket birodalmához csatolja, ahol felkér téged, hogy térképezd fel a tájat és értékes területeket válassz, mely a legmegfelelőbb a Nalos Királyság számára.

A kartográfusok társasjáték egy flip & write módszer szerint játszható, azaz a játékosok kártyákat fordítanak fel és a kártyákon szereplő területeket rajzolják le saját térképükre. A társasjáték pontrendszer szerint halad, vannak vízparti területek, amik több pontot érnek, vannak kevésbé értékes területek, de akadnak hegy és rom mezők, amit csak bizonyos kártyák felfordításakor tudsz felrajzolni a térképedre. A játék célja, hogy az évszakok során a lehető legtöbb pontot gyűjtsétek, minden évszakban kettő pontozási rendszerrel történik és minden kör 3 lépésből áll, a felfedezés, felrajzolás és ellenőrzés.

Ha jól teljesítetted a feladatod, a királynő kartográfus rangra emel!

A Kartográfus társasjátékban mindenki egyszerre játszik, nincsenek saját körök, így bármennyien játszhatjátok ezt a könnyed, de gondolkodó stratégiai játékot. Rendeld meg a Kartográfus stratégiai társasjátékot amíg a készlet tart, melyet saját magyarországi raktárunkról szállítjuk.

A Kartográfus társasjáték tartalma: 100 kétoldalú térképlap (egy vadon és egy pusztaság oldallal), 13 felfedezéskártya, 16 pontkártya, 4 rajtaütéskártya, 4 évszakkártya, 4 rendeletkártya, 4 ceruza, 1 magyar nyelvű játék szabály.

A kartonráfusok társasjáték játékosok száma: 1-100 fő
Játékidő: 30-45 perc
Korosztály: 10 éves kortól

most csak 5 999 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg530 g
Méretek21 × 4 × 15 cm
Márka

Reflexshop

Ajánlott életkor

10 éves kortól

Anyaga

Papír

Fiúknak vagy lányoknak?

Fiúknak, Lányoknak

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: