Harry Potter: Hagrid terráriuma kunyhóval, növény növesztő tudományos játék (Clementoni 19286)

A Clementoni márkájú Hagrid kunyhó terrárium egy igazi Harry Potter szenzációs játék, ahol gipszből neked kell a kunyhót elkészítened, majd a körülvevő növényeket elültetned és gondoznod őket, hogy saját Harry Potteres ökoszisztémád legyen. Képzeld el, hogy magad építheted meg Hagrid kunyhóját egy terráriumban, elültetheted az igazi növényeket, majd saját kreativitásoddal fested meg a kunyhó külsejét, így létre hozva a varázslatos Harry Potter világát, saját szobádban. A Hagdird kunyhója terrárium egy tökéletes ajándék minden Harry Potter rajongó számára!

Ez a Harry Potter játék nemcsak egy izgalmas tudományos és kreatív játékélményt ígér, hanem a varázslatos filmvilágba is elkalauzol. Már 7 éves kortól megépíthetitek és berendezhetitek a Hagrid terrárium belsejét. A dobozban mindent megtaláltok, amire szükségetek lehet. Ápold gondosan a növényeket, ne hagyd, hogy kiszáradjanak, és hozz létre egy olyan Harry Potter világot, ami minden varázsló álma.

Hagrid kunyhóját most magad alkothatod meg a varázslatos Harry Potter terráriumban! Öntsd ki a gipszet különböző formákba, hogy a kunyhó életre keljen, majd külsejét dekoráld festékekkel és az ecset segítségével, melyeket a dobozban találsz.

Ez a Harry Potter Hagrid terrárium nem csak a gyerekeknek nyújt izgalmas szórakozást, hanem a felnőtteknek is remek elfoglaltság. A Hagrid terrárium tudományos játékot saját magyarországi raktárunkról szállítjuk a gyorsabb kiszállítás érdekében.

Ajánlott 7 éves kortól, de minden korosztály számára varázslatos élményt nyújt. Hozz létre saját Harry Potter világodat otthonodban, és éld át újra a varázslatot!

most csak 9 999 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg1180 g
Méretek8 × 35 × 26 cm
Márka

Clementoni

Fiúknak vagy lányoknak?

Fiúknak, Lányoknak

Ajánlott életkor

7 éves kortól

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: