Gyönyörű Párizs puzzle, 1000 db (Ravensburger 16727)

1000 darabos párizs egyik romantikus utcáját ábrázoló puzzle a Ravensburger márkától, melynek kirakott mérete 70 x 50 centiméter. A digitális festmény puzzle kimondottan Párizs szerelmeseinek ajánlott, mely a város egyik terét ábrázolja naplementekor.

A puzzle képe gyönyörűen színes, kontrasztos képet ábrázol, részletgazdag formában Párizs egyik terének helyéről. A képet naplementekor festették, ahol már a fákon kígyózó fénysorok égnek. A házak aljában boltok, éttermek és egy élelmiszerbolt is látható, melynek elején friss zöldségek és gyümölcsök láthatóak. A téren megterített éttermi asztalok várják a szerelmes párokat a tökéletes romantikus vacsorához.

Miután végeztél a párizsi puzzle képének kirakásával, puzzle ragasztóval ragaszd össze, majd száradás után tedd egy képkeretbe, hogy otthonod vagy irodád valamelyik falát díszítse. Puzzle ragasztó a kirakó dobozában nem található, azonban webáruházunkból számos minőségi puzzle ragasztó közül tudsz válogatni.

Ha szereted a részletgazdag, színes festmény stílusú kirakókat, rendeld meg a Párizs naplementekor puzzle-t amíg a készlet tart, melyet saját magyarországi raktárunkról szállítunk.

A Ravensburger Challange kirakói erős, prémium minőségű, emellett újrahasznosított kartonból készülnek. A kirakót vászon kivitelű nyomtatással készítik, amely tükröződésmentes képet ad a puzzle-nek. A Ravensburger több, mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a kirakók gyártásában, a világ egyik legjobb minőségű puzzle-jeinek gyártója – minden kirakó képei alaposan kerülnek kiválasztásra. A kirakó darabkáinak kivágását egyedi szerszámokkal készítették és annyira precízen dolgozták ki, hogy mikor összeillesztésre kerülnek egymással, egy csendes kattanás hallható amit  „Softclick Technology”-nak neveztek el.

A puzzle eredeti neve: Paris Impressions (Ravensburger)
Darabszám: 1000 db
A kirakott kép mérete: 70 x 50 cm
Korosztály: 12 éven felüliek számára

most csak 4 999 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg815 g
Méretek38 × 6 × 28 cm
Ajánlott életkor

12 éves kortól

Márka

Ravensburger

Hány darabos

1000 db

Anyaga

Karton papír

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

Fiúknak vagy lányoknak?

Fiúknak, Lányoknak

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: