Francia utcák puzzle, 1000 db (Ravensburger 19408)

1000 darabos Ravensburger puzzle Francia stílusú utcáról. A kirakón látható kép Jennifer Garant rajza alapján készült ami a részletességéből egy profi kirakózónak is kihívást jelenthet összerakni. A puzzle-ön látható rengeteg színű képnek a mérete 70 x 50 centiméteres, így gondoskodj róla, hogy legyen elég helyed a teljes kép kirakásához, mert szinte biztos, hogy egy délután alatt nem fogsz végezni vele.

A digitális képen egy részletet látunk Franciaország valamelyik városban lévő utcájáról, amin lakások, kávézók, éttermek és boltok láthatóak. A macskaköves utcán és az erkélyeken sok embert festett Jennifer Garant amely a kirakó képét még jobban életre kelti.

Jennifer Garant egy nagy ír családban nőtt fel és akkor kezdett el festeni, mikor rájött, hogy a festészettel sokkal könnyebben ki tudja gondolatait fejezni. A képei olyan egyediek, mint senki másé, gyönyörűen harmonizált színes képei, humoros karakterei nagy elismerést kapott a világban. Jennifer alapvetően autodidakta módon tanulta meg a festészetet, Calgaryban és San Franciscóban csak rövid ideig járt művésziskolába, de ennek ellenére is már több, mint egy évtizede a művészetből él. Munkája jelenleg az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és Hong Kong-ban is több galériában megtalálható.

Miután végeztél az 1000 darabos francia utcák puzzle kirakásával és elég nagy rajongója vagy a festményes kirakóknak, akár otthonod valamelyik falára is kiteheted, miután összeragasztottad és bekereteztetted. A kirakóhoz a puzzle ragasztó nem jár, webáruházunkban azonban külön megvásárolható a puzzle ragasztó.

Készen állsz erre a gyönyörű színekben gazdag festménynek a kirakására? Rendeld meg amíg a készlet tart!

A Ravensburger kirakói erős, prémium minőségű, azonban újrahasznosított kartonból készülnek. A kirakót vászon kivitelű nyomtatással készítik amely tükröződés mentes képet ad a puzzle-nek. A Ravensburger, több, mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a kirakók gyártásában és nem csak a világ egyik legjobb minőségű puzzle gyártója, de minden kirakó képei alaposan kerülnek kiválasztásra. A kirakó darabkáinak kivágását egyedi szerszámokkal készítették és annyira precízen dolgozták ki, hogy mikor összeillesztésre kerülnek egymással, egy csendes kattanás hallható amit  “Softclick Technology”-nak neveztek el.

A puzzle eredeti neve: Streets of France – Ravensburger
Katalógusszám: 19408
Darabszám: 1000 db
A kirakott kép mérete: 70 x 50 cm
Korosztály: 12 éven felüliek számára

most csak 5 690 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Ajánlott életkor

12 éves kortól

Márka

Ravensburger

Hány darabos

1000 db

Anyaga

Karton papír

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: