Első kirakóm: Mancs Őrjárat baby forma puzzle táskában, 18 db (Trefl Baby 36087)

Mancs Őrjáratos baba forma puzzle a Trefl márkától. A négy különböző forma kirakó a Mancs Őrjárat főszereplőit ábrázolja, mellyel a legkisebbek is megismerkedhetnek a kirakózással, ahol Rubble, Marshall, Skye és Chase lesznek segítségére.

A kemény kartonpapírból készült bőröndös dobozban 4 db Mancs puzzle-t találtok melyek 3, 4, 5 és 6 darabból állnak. A gyerekek kirakhatják a Mancs Őrjárat legkedveltebb lány kutyiját, Skye-t, a kék ruhás Chase-t, A tűzoltónak kiképzett Marshall-t vagy az ezermester Rubble-t is aminek a kirakók követik az állat egyedi formáját. A Mancs Őrjáratos puzzle darabkái kb. 4 mm vastag kartonpapírból készültek, méretét pedig elég nagyra vágták ahhoz, hogy már a 2 évesek is könnyen meg tudják fogni és megtalálni párjukat.

A Mancs Őrjárat puzzle dobozának tetején egy műanyag fehér fogantyú is található, így szállítása és tárolása is praktikus.

A kirakózás a kicsiknek számos olyan fejlesztést nyújt, mint a kognitív képesség fejlesztése, a rövid távú memória javulása, a kéz és szem koordinációk gyakorlása és nem utolsó sorban a kitartás és türelem tanítása.

A Mancs Őrjáratos Trefl puzzle minősége az egyik legjobb kirakó a kicsik számára a gyönyörűen színes és éles képeknek köszönhetően. A puzzle darabkái szorosan illeszkednek egymáshoz ami könnyebbé teszik a kirakást és anyaga vastag karton papírból készült amely kevésbé tud sérülni a játék során.

Darabszám: 3, 4, 5, 6 db.
Korosztály: 2 éven felüliek számára

most csak 3 499 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Változatok
Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg451 g
Méretek27 × 7 × 19 cm
Ajánlott életkor

2 éves kortól

Márka

Trefl

Anyaga

Karton papír

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: