Elefánt a Szavannán Panoráma Puzzle 1000 db – Clementoni 39484 HQC

A Clementoni egy gyönyörű képet választott Afrikáról, ehhez a 98×33 cm panoráma kirakóhoz.

A puzzle-on egy felnőtt agyaras elefánt látható, ahogy vizet keresve sétál a Szavannán. Ennek a kirakónak a nehézsége közepes szintű, ugyanis a szavannai talaj kiégett sárga fűpázsitja borítja a kép egyik felét, a másik felén pedig kék égbolt látható, ahogy a felhők a napsugarakat megszűrik.

A kirakón lévő afrikai elefánt a föld legerősebb és legnagyobb szárazföldi emlős állata. Általában víz közeli helyen próbálnak élni, de hatalmas méretük ellenére viszonylag fürgék és átlagosan napi 25 km-t tesznek meg, hogy a megfelelő vízmennyiségük meglegyen a megélhetéshez. Amikor az elefántok isznak, alkalmanként 4-10 liter vizet tudnak felfecskendezni az ormányukba és egy nap alatt akár 300 liter vizet fogyasztanak. Az elefántok agyara a felső metszőfogakból alakul ki, amely életük végéig növekszik, így ez akár 2 méternél hosszabbra is megnőhet nekik.

A kirakó képén az elefánt éppen egymagában sétál keresztül a képen, de ezek az állatok általában szociális igényűek és csoportosan érzik jól magukat.

A Clementoni kirakók tűéles képminőséget nyújtanak. Gondosan odafigyelnek, hogy a nyomtatásnál tükröződésmentesek legyenek a kis kirakó darabjai és szinte láthatatlan illesztést biztosítsanak egymással. A puzzle gyártásakor a Clementoni újrahasznosított papírt használ és még így is strapabíró és hosszan tartó termékeket készít minden otthonba.
Készen állsz ennek a puzzle-nak a kirakására?

A puzzle katalógusszáma: 39484
A puzzle eredeti neve: Lost – Clementoni High Quality Collection
Darabszám: 1000 db
A kirakott kép mérete: 98 x 33 cm
Korosztály: 12 éven felüliek számára

A terméknek ennyi az ára:

most csak 4 999 Ft

Ennyi van belőle a raktárban:

Készleten

További információk

Tömeg816 g
Méretek40 × 21 × 7 cm
Kiszállítási idő

2-6 munkanap

Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség, Raktáron

Márka

Clementoni

Ajánlott minimális életkor

12

Hány darabos

1000

Ragaszható

39484

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

Szállítási összehasonlító táblázat:

További ajánlataink: