Cinque Terre, Olaszország puzzle, 1000 db (Deico 76809)

Cinque Terre puzzle, Olaszország egyik legszebb vidéki része látható ezen a Deico kirakón. Az 1000 darabos, 68 x 47 centiméteres képen a hegyoldalba épített meseszép házak és az olasz tenger látható pompázó színekben.

A kirakón a hegyoldalba épített több tucat sárga és piros árnyalatú házak tünnek fel ahogyan a hegynek a lábánál kanyarog az út egészen a tengerig ahol több kisebb hajót találhatunk amely turisztikai és halászat céljából használnak. A kirakó nehézségi szintje közepes, hiszen nagyon sok ház hasonló színű és maga a kép részletekben gazdag.

A Cinque Terre (magyar jelentése: öt föld) a Ligur-tenger egyik legnehezebben megközelíthető részén található észak Olaszországban. Ez a meseszép hely az öt osztozó településről kapta nevét ami Riomaggiore, Manarola, Vernazza, Corniglia és Monterosso al Mare. Ezen a területen található Olaszország legkisebb nemzeti parkja, valamint híres a települést körbevett olajfákkal és szőlővel beültetett teraszok is. A 20. század végére komoly infrastruktúra kiépítésen esett át amely hatalmas lendületet hozott a vidéki turisztikai fejlesztésnek is.

A Cinque Terre puzzle kirakása után akár össze is ragaszthatod és bekereteztetheted, hogy otthonod valamelyik falát díszítse.
A kirakóhoz a puzzle ragasztó nem jár, webáruházunkban külön megvásárolható a puzzle ragasztó.

Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, tölts egy pohár olasz bort, vedd elő ezt a kirakót és kapcsolj ki miközben kirakod ezt a lenyűgöző Olasz partvidéket.

A Deico alapos munkát végez a kirakó képeinek kiválasztásakor, hogy a lehető legélesebb és legszínesebbek legyenek, valamint gyártásakor nagy hangsúlyt fektetnek, hogy a puzzle darabkák szorosan illeszkedjenek egymással.

Darabszám: 1000 db
A kirakott kép mérete: 68 x 47 cm
Korosztály: 10 éven felüliek számára

most csak 4 999 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg736 g
Méretek39 × 6 × 27 cm
Ajánlott életkor

10 éves kortól

Márka

Deico

Anyaga

Karton papír

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: