Chongqing, Kína puzzle, 1000 db (Trefl Premium 10721)

1000 darabos Chongqing, Kínában puzzle a Trefl, Premium Quality családból. A kirakó képén a Kínában található gyönyörű várost, Chongqing-et ábrázolja, melynek kirakott mérete 68 x 48 cm. Ha szereted a részletekben gazdag kirakókat, ami egy várost ábrázol, ez egy tökéletes választás lesz számodra.

A puzzle képén a Jangce folyó partján található óriási város látható, Chongqing. A folyó túloldalán számos modern felhőkbe nyúló üveg borította épületeket figyelhetünk meg a napsütéses időben. A puzzle közepén, a közel fél kilométer hosszú Dongshuimen-híd látható, mely összeköti a hegyoldalakon kanyargó lépcsős kerületet. A dimbes-dombos város részének köszönhetően ez Kína egyetlen olyan nagyvárosa, ahol a kerékpár nem az első számú közlekedési eszköze a város lakóinak.

Miután végeztél a városos puzzle kirakásával, puzzle ragasztó segítségével össze is ragaszthatod, majd száradás után a falra rögzítheted egy képkeretben. A kirakóhoz a puzzle ragasztó nem jár, webáruházunkban külön megvásárolható a Trefl ragasztó, melyet a kirakóval együtt, saját magyarországi raktárunkról szállítunk.

A Trefl Premium Quality puzzle minősége az egyik legjobb a gyönyörűen színes képeknek köszönhetően. A puzzle darabkái szorosan illeszkednek egymáshoz és a kemény karton papír anyagának köszönhetően strapabíró anyagból készült ami növeli a kirakó élettartamát.

Darabszám: 1000 db
A kirakott kép mérete: 68 x 48 cm
Korosztály: 10 éven felüliek számára

most csak 3 999 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg735 g
Méretek40 × 6 × 27 cm
Ajánlott életkor

10 éves kortól

Márka

Trefl

Hány darabos

1000 db

Anyaga

Karton papír

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: