Brainbox: A világ városai memóriajáték

Ez a BrainBox a világ városairól tanít a gyerekeknek különböző információkat, mint például, hogy mi a jellegzetes ételük, mikor fedezték fel a várost vagy, hogy milyen folyó szeli át.

A világ városai BrainBox memóriajáték, ahol rengeteg alapvető dolgot megtanulhatnak a gyerekek a világ híresebb városairól, annak jellegzetes ételükről, híres építményeikről vagy, hogy melyik folyó szeli ketté a várost, például Budapestet. A memóriajátékot 1 személyesen is kiváló időtöltést nyújt, de akár 8 barát és családtag is bekapcsolódhat a memóriafejlesztő játékba.

A társasjáték mint ahogy azt az összes BrainBox játékban is, sok gyönyörűen illusztrált kártyát tartalmaz, melynek az egyik oldalán a világ városai jellegzetességéről láthattok egy képet, a másik oldalán pedig 6 kérdést sorolnak fel, aminek a válaszait a képes oldalon jegyezhettek meg.

Hogyan játszható a BrainBox városos társasjáték?

A BrainBox memóriajáték célja, hogy 10 másodpercen belül a kihúzott kártyáról minél több információt megjegyezzetek. Az idő méréséhez egy műanyag homokóra is segít majd nektek. Miután letelt a 10 másodperc, a dobókocka segítségével (ezt is a dobozban találjátok) dobj egyet és a dobott szám szerint válaszolj az adott kérdésre a kártya másik oldaláról. Vigyázz, a homokórában a homokszemek gyorsan peregnek, ne vesztegesd az időt! A játék végén az nyer, aki a legtöbb kártyát összegyűjtötte.

A BrainBox világ városai memóriajáték minden földrajz vagy utazás kedvelő számára kiváló választás, fiatal vagy akár felnőtt korosztálynak is. A kártya alapú társas fejleszti a memóriát, a gyors probléma megoldó képességet és a válaszok adásával ösztönzi a kommunikációt, ezzel fejlesztve a gyerekek szókincsét is. Rendeld meg, amíg a készlet tart, melyet saját magyarországi raktárunkról szállítunk, a lehető leghamarabb

A Brainbox világ városai tartalma:

 • 71 db kártya
 • 1 db játékszabály kártya
 • 1 db homokóra
 • 1 db dobókocka

Korosztály: 8 éven felüliek számára

most csak 4 990 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
 • 14 napos termékvisszaküldés!
 • Többféle szállítás és személyes átvétel
 • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
 • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
 • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg670 g
Méretek12 × 12 × 12 cm
Ajánlott életkor

8 éves kortól

Márka

Brainbox

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

 • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
 • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: