Lego Duplo 10969: Tűzoltóautó

21 elemből álló Lego Duplo tűzoltóautó, mely minden tűzoltókért rajongó gyermek figyelmét felkelti majd. A Duplo építőjáték szettben egy multifunkciós, fényt és hangot adó tűzoltóautót, tűzoltó és cica Lego Duplo figuát és egy összeépíthető fát találtok, mellyel a gyerekek hétköznapi életszerű mentéseket játszhatnak el.

A Duplo tűzoltóautó egy piros és fehér színű jármű, mely gombnyomásra szirénázik és hangot ad ki. (Az ehhez szükséges elemeket megtaláljátok a dobozban). A 8 kerekű, guruló tűzoltóautó hátulján egy kihúzható tömlő és egy emelőkosár található, melyet elforgathat és a magasba emelhet, bármilyen bevetéskor. A fa megépítésében segít a képes használati utasítás, valamint történet kártyákat is találtok a dobozban, mellyel eljátszhatják, hogy mi történik ha egy cica fenn ragad a fán.

A tűzoltóautó több mint 17 cm magas, 28 cm hosszú és 17 cm széles, melyet több egyéb Lego Duplo szettekkel is kombinálhatsz, mint például a Lego Duplo rendőrségi szett, helikopterrel.

A hősies történetek eljátszásában a tűzoltó figura, valamint a cica is segíteni fog, emellett egyéb kiegészítők is találhatóak benne, mint például a cica eledel kocka.

A Lego duplo tűzoltóautó elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.

Ha gyermeked szereti a tűzoltókat és járműveket, rendeld meg neki a Lego Duplo tűzoltót amíg a készlet tart, melyet saját magyarországi raktárunkról szállítunk.

A Lego Duplo tűzoltó katalógusszáma: 10969
A Lego angol neve: Lego Duplo: Fire Truck
Lego darabszáma: 21 darab
Életkor: 2 éven felüliek számára

most csak 11 999 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg590 g
Méretek28 × 10 × 26 cm
Ajánlott életkor

2 éves kortól

Márka

Lego

Anyaga

Műanyag

Fiúknak vagy lányoknak?

Fiúknak

Elemmel működik

Igen

Zenél, hangot ad

Igen, hangot ad

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: