Pöttyös kutyák: Számolós memória fejlesztő társasjáték kicsiknek (Orchard Toys)

Pöttyös kutyák memória és társasjáték az Orchard Toys márkától. A kisebb korosztálynak fejlesztett számolós játék 2 féle módon játszható, elsőként memóriajátékként, de a pörgettyűt használva társasjátékként is játszható, ahol a cél, hogy minél több jutalomfalat csontot gyűjts össze a kutyusodnak.

A pöttyös kutyák társasjáték dobozában 24 darab, kemény és strapabíró karton papírból készült kártyát találsz, melynek nyomtatása élénk színű és tűéles képet mutat különböző színű kutyákról. Pörgessétek meg a szerencsekereket, majd találjátok meg a kártyák között azt a számú pöttyös kutyust, amennyi számot kipörgettetek. Ezt követően fedjétek fel a kártyát, mely megmutatja, hogy hány csontot tartalmaz. A játék végén az nyer akinek a legtöbb jutalomfalatot gyűjtött össze.

A pöttyös kutyus számolós játéka során a gyermekek nem csak a számolás alapjait tanulják meg, de közben fejlesztik megfigyelő képességüket és reakciós idejüket is.

A pöttyös kutyus társasjáték tartalma:

  • 24 db kutyusos kártya
  • 1 db szerencsekerék
  • 1 db használati útmutató

Ha gyermeked szereti a társasjátékokat vagy eljött az idő az alap számok tanulásához, rendeld meg neki ezt a pöttyös kutyus társasjátékot amíg a készlet tart, melyet saját magyarországi raktárunkról szállítunk.

Játékosok száma: 2+ személy Játékidő: 5 – 30 perc Életkor: 3 éven felülieknek

most csak 4 799 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg240 g
Méretek20 × 5 × 15 cm
Ajánlott életkor

3 éves kortól

Márka

Orchard Toys

Anyaga

Karton papír

Fiúknak vagy lányoknak?

Fiúknak, Lányoknak

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: